Att finna kärleken på båten

Att vingla runt med tanken om att det som händer på båten stannar på båten gör att man blir hämmad för att finna kärleken ombord. Och att tänka att du inte kan finna den sanna kärleken är en tanke du bör sudda ut med ens.
 

Att prata om kryssningar är ett ämnen som aldrig kan sina ut och torka bort. Detta då det finns så mycket förutfattade meningar om kryssningar och människor som är frälsta och som avskyr det. Men, nu ska vi inte gå in på huruvida man älskar eller hatar den guppande partybåten, om detta kan du läsa mer om här då vi skrivit om vad det är som händer på en färja. Här ska vi istället ta med dig på en resa i hur du ska göra för att finna det där sandkornet i Sahara som skiljer sig från alla andra.

Gör om gör rätt

Att vingla runt och skriva ut sin kärlek är till för djur som vill para sig. Här handlar det om att vara en smooth criminal och spela dina kort rätt. För vad kan vara ett bättre ställe att finna kärleken på om inte på en båt där man inte kan ta sig någonstans annat än med en livbåt? Så, försök inte att attackragga utan var lite taktisk. Visa upp dina påfågelfjädrar på ditresan och skapa uppmärksamhet för att sedan lägga in dina stötar på vägen hem. Ett hett tips är att när du kliver i land så köper du med någon intressant souvenir som du sedan kan locka med att visa för den utvalda. Om du spanat in någon intressant kan du försöka att finna en souvenir som passar den personen. Försök att vara ett steg framför, men även att det sak komma från hjärtat. Här kommer en skön avslutande låt som du kan lära dig för att sedan be DJn spela när du håvar in din partner. Lycka till!